Bespaar jezelf 2 weken poetsen in 2024!

Bespaar jezelf 2 weken poetsen in 2024!

Namens het hele Ukje team hopen we dat je fijne kerstdagen hebt gehad! Met aardige schoonmoeders, uitgeslapen kinderen én babies die niks ondersmeren... Dream on natuurlijk ; ) zo gaat het alleen in kerstfilms. En om dat op te lossen hebben we wat leuks voor je! (Nee sorry, dé oplossing voor een nasty schoonmoeder heb ik niet.) 

Ik hou zelf heel erg van gemak en efficiëntie. Als ik iets mooier en makkelijker kan maken, dan doe ik dat graag. Zo heb ik 13 jaar geleden een wipstoelhoes genaaid voor de wipstoel van mijn dochter. Geen poetswerk meer én gelijk een interieurwaardige wipstoel in huis.

Want als jij kleine kinderen in huis hebt dan moet je dit vast herkennen: aangestampte koekkruimels in de autostoel, wagenziekte issues, spaghetti all over je kinderstoel en fruithap op je nét nieuwe newbornset. Pffffff wéér poetsen! Het gevolg is dat je weer met je poetsdoek aan de gang mag. Je moet de originele hoezen demonteren, breekt daarbij natuurlijk altijd wel 1 nagel en je stoelen zijn onbruikbaar tijdens het wassen. Vervolgens doe je de hoes in de was, maar hoe heet mag dat eigenlijk? En er staan nog 3 manden met was te wachten... dat komt morgen wel hoor! Gevolg: je kunt je stoeltjes zeker 2 dagen niet gebruiken. En is je hoes eenmaal gewassen, dan moet je hem er maar weer netjes op zien te krijgen. En is de hoes nog steeds niet zo vlekvrij als je graag gewild had. Bij Ukje hebben we daar wat op bedacht! Hoezen met een waterdichte binnenkant, zodat.... je stoelen 100% vlekvrij blijven. Je haalt ze in 1 handbeweging van het stoeltje. Zo makkelijk! Ik doe de hoezen zelf altijd gelijk met de handdoeken uit de keuken, even wassen en klaar is kees! En je originele hoes blijft 100% vlekvrij! Dat bespaart niet alleen poetswerk maar ook een heleboel geld. Je kunt je stoel na gebruik weer als nieuw verkopen.

Wist je trouwens dat ouders gemiddeld 15 minuten per dag besteden aan het schoonhouden van de kinderstoelen? Dat is 90 uur per jaar! 2 volle werkweken! Met de hoezen van Ukje hoef je niet meer te poetsen én je bespaart jezelf een heleboel frustratie! Shop gelijk een hele set, dan weet je ook zeker dat de hoezen mooi bij elkaar passen. Scheelt je ook weer tijd met uitzoeken en dan kun je met stijl het nieuwe jaar in.

Zeeën van tijd gewenst! : ) En natuurlijk nog een hele mooie kerstavond.

Groetjes Sifra

Terug naar blog