Vacatures

Buyer-Inkoper (24-32u)

We zijn op zoek naar een ervaren Buyer met ervaring in fashion/babytextiel. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig opleveren van nieuwe collecties.

Ukje verkoopt haar producten in EU en USA. Jij bent verantwoordelijk voor de productie van de Ukje collectie. Van het begeleiden van de ontwerpfase tot het verbeteren van producten op basis van klantervaringen.

Voor het produceren van collecties werk je nauw samen met onze klantenservice en productontwerpers. Zij weten goed wat onze klanten willen qua prints en modellen. Jij zorgt ervoor dat er elk kwartaal nieuwe collecties binnenkomen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Onze belangrijkste kernwaarde is: ‘We maken mensen blij’. Dat zijn niet alleen onze klanten, maar ook de mensen die voor ons werken. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze naaisters eerlijke lonen krijgen en goede arbeidsomstandigheden. De productie laat je uitvoeren door BSCI goedgekeurde naaiateliers. Je hebt ook al veel ervaring op gedaan in je loopbaan met buitenlandse productie en je hebt daar een stevig en aantoonbaar netwerk in. Wij zijn daarom ook echt op zoek naar een zeer ervaren collega.

Verantwoordelijkheden


Inkoop

Je zorgt dat je op tijd de juiste spullen inkoopt zodat de productie op tijd van start kan. Je bouwt aan een goede relatie met onze leveranciers. Je bent ook altijd op zoek naar nieuwe leveranciers. Bij Ukje staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Productie
Je zoekt de juiste naaiateliers uit voor de productie van de hoezen. Je hebt aantoonbare ervaring met naaiateliers in USA, Azië en Europa en je bent daar ook al meerdere keren geweest. Je werkt nauw met hen samen en zorgt dat bestellingen op tijd en foutloos aan ons warehouse worden geleverd.

Kwaliteit
Je kunt niet tegen half werk en ziet er dan ook streng op toe dat de Ukje kwaliteit áltijd geleverd wordt. Je bewaakt alle benodigde processen om leveranciers uitmuntend werk te laten leveren. Wij garanderen perfecte kwaliteit, mooie stoffen en supernetjes naaiwerk.

Veiligheid
Ukje hoezen worden wereldwijd verkocht. Je zorgt ervoor dat producten voldoen aan de plaatselijke regelgeving op gebied van veiligheid.

Productieplanning
Je zorgt ervoor dat er genoeg voorraad is en dat Ukje geen nee hoeft te verkopen. Je maakt dus forecasts en past de productie aan op toekomstige verkopen.

Wat ben jij
Je bent een harde werker, flexibel en ambitieus, je zegt : ‘I’ll take care of that’ en regelt het dan ook, je bent positief en ondernemend ingesteld. Ook is jouw motto: 'problemen zijn er om op te lossen'. Je wilt veel leren en in jezelf investeren. Je bent goed in het simpel maken van ingewikkelde dingen, je bent een vakfanaat en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ervaring en niveau
Je denkt en werkt op HBO-niveau of hoger en hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
Je hebt het liefst voor verschillende merken gewerkt.
Je hebt met een groot aantal verschillende naaiateliers samengewerkt.
Je hebt ervaring met duurzame productie en stofinkoop.

Vaardigheden:
Je bent een go getter, hard werken kun en wil jij gewoon.
Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en snel
Je bent zelfredzaam.
Je wordt blij van perfect genaaide producten.
Je ziet zelf waar werk ligt en pakt dit ook op, je bent doortastend.
Je spreekt goed Engels.
Je begrijpt goed onze klanten goed.


Locatie
Ons kantoor is gevestigd in Lelystad, je kunt 1/4 vd tijd thuis werken.

Wat wij bieden
Een hele mooie functie waarin je ervaring op kunt doen in een internationaal e-commerce bedrijf.

Als je een ondernemend type bent zul je het leuk vinden om bij Ukje aan de slag te kunnen gaan. De tijden van het werk zijn redelijk flexibel, vraag naar de mogelijkheden. 24-32u is bespreekbaar. Ben jij onze nieuwe side-kick?

Solliciteer en vertel ons waarom jij geschikt bent voor deze job.

Stuur je CV en motivatie naar sifra@ukje.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.