Vacatures

Productfotograaf en DTP (8-16u) (evt ZZP)

De functie

We zijn op zoek naar een ervaren Productfotograaf en DTP-er.

Bij Ukje is onze missie: For Happy Families - In this and next generations.

Happy Families maken, dat doen we niet alleen met behulp van de hoezen, maar ook met behulp van funding. Met 20% van de winst steunt Ukje gezinnen die een lastige tijd doormaken. Daarnaast willen wij ervoor zorgen dat er minder nieuwe babymeubels gekocht hoeven te worden door de Ukje hoezen. En dat is superbelangrijk voor de generations next to come!  

Ukje verkoopt haar producten in EU en USA. Jij bent verantwoordelijk voor het maken van al het internationale beeldmateriaal voor Ukje. van UGC video’s/ads op socials tot productfoto’s en video’s.

Verantwoordelijkheden

1. Maken van productfoto’s en banners

Perfecte productfoto’s en pakkende banners. Dat laat onze klanten de producten zo goed mogelijk zien. Je verzorgt dat nieuwe producten zo snel mogelijk online staan en je maakt banners voor de shops en socials.

2. Maken en designen van video’s

Je maakt niet alleen toffe video’s, je kunt ze ook perfect bewerken tot bijvoorbeeld advertenties voor social. Jij maakt alle internationale content voor Ukje. Van UGC video’s/ads op socials tot productfoto’s en video’s.

3. Voorbereiden fotoshoots

De Ukje fotoshoots worden op locatie gedaan met een groot aantal modellen. Jij regelt de modellen, de locatie en zorgt ervoor dat fotografen hun werk kunnen doen en onze modellen lekker in de watten worden gelegd. Tijdens de shoots maak je leuke filmpjes voor Insta en Tiktok.

Wat ben jij

Je bent een harde werker en ambitieus, je zegt : ‘I’ll take care of that’ en regelt het dan ook, je bent positief ingesteld. Ook is jouw motto: 'problemen zijn er om op te lossen'. Je wilt veel leren en in jezelf investeren. Je bent goed in het simpel maken van ingewikkelde dingen, je bent een vakfanaat en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ervaring en niveau

Je denkt en werkt op MBO-niveau of hoger en hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt aantoonbare successen geboekt met je content en kunt dit ook laten zien.

Vaardigheden

Je bent een go getter, hard werken kun en wil jij gewoon

Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en snel

Je spreekt en schrijft Engels en Nederlands

Locatie

Ons kantoor is gevestigd in Lelystad.

Wat wij bieden

Een hele mooie functie in een snelgroeiend internationaal e-commerce bedrijf waar jij jezelf internationaal kunt bewijzen.

Is bovenstaande jou op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en ga de uitdaging aan! Stuur je sollicitatie met je CV naar sifra@ukje.nl!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stageplaats Allround Buying/technical

Stage Allround Buying/Technical

Heb jij een passie voor product, vind jij duurzaamheid belangrijk, en wil jij graag mee helpen met het ontwikkelen van een product die bijdraagt aan een duurzamere wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Bij Ukje is onze missie: For Happy Families - In this and next generations.

Happy Families maken, dat doen we niet alleen met behulp van de hoezen, maar ook met behulp van funding. Met 20% van de winst steunt Ukje gezinnen die een lastige tijd doormaken. Daarnaast willen wij ervoor zorgen dat er minder nieuwe babymeubels gekocht hoeven te worden door de Ukje hoezen. En dat is superbelangrijk voor de generations next to come!  

Werkzaamheden

Als Allround stagiair(e) Buying/Technical zal geen dag het zelfde zijn. Bij ons krijg je de kans om met meerdere afdelingen mee te draaien en je talenten te gaan benutten. Bij Ukje zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en hier hebben wij jou hulp bij nodig. Denk hierbij aan marktonderzoek, het vinden van de juiste stof en het opzetten van een technische spec. Misschien hebben wij jou hulp zelfs wel nodig met het naaien van een sample, of bij het meedenken van een nieuwe marketing campagne. Kortom een allround stageplek waar je veel kunt leren. Er is daarnaast genoeg ruimte om je onderzoek vanuit school uit te voeren en indien nodig zullen we jou daarin ondersteunen.

Kwalificaties

Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden.
HBO Modegerichte opleiding
Je bent veelzijdig, creatief en zelfstandig
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 

Hebben wij jou enthousiast gemaakt? Stuur dan nu je cv en een korte motivatie naar yvonne@ukje.nl