Over ons

Ukje, het begin

Bijna 11 jaar geleden kwam ons eerste kindje. We hadden een handige wipstoel op de kop getikt, de BabyBjorn. De wipstoel was alleen verwassen en had een lelijke donkerblauw vale kleur. Het huis werd rommelig met al die verschillende meubeltjes. Ook zat de wipstoel om de haverklap onder de smurrie. Wat een bende!

sifra-geijtenbeek

Dat kon zo niet langer in mijn ogen, daar wilde ik wat op bedenken. Een wipstoelhoes! Van roze canvas nog wel, helemaal zuurstokroze. Het resultaat mocht er zijn. De hoes was leuk en makkelijk, waardoor de wipstoel goed bij het interieur paste. En waardoor knoeien niet erg meer was. De hoes ging makkelijk in de was, waardoor onze kleine op haar gemak leerde eten en ik het knoeien niet meer zo erg vond.

Na de wipstoelhoes volgden ook de newbornhoes, de kinderstoelhoezen, voetenzakken en de autostoelhoezen!

Nu ruim 10 jaar later is Ukje uitgegroeid tot hét hoezenwalhalla voor babymeubilair. Mijn naam is Sifra en met het Ukje team maken we dagelijks door heel Europa klanten blij met de mooie hoezen. Samen doen we ons best supermooi genaaide hoezen in een mum van tijd bij onze klanten te bezorgen. Heb jij nu een meubeltje dat echt op zou knappen van een Ukje hoes en kun je een dergelijke hoes niet vinden op onze site? Stuur een mailtje naar service@ukje.nl, dat vinden we leuk!

Hartelijke groeten namens Team Ukje,

Sifra_geijtenbeek_handtekening