mamaroo hoes

For happy Families! Luxe, Praktisch en Duurzaam

Duurzaamheid bij Ukje

Het krijgen van een kindje is mooi, maar kan ook pittig zijn. Je komt handen tekort. Dit merkte de oprichter van Ukje ook. Sifra Geijtenbeek naaide daarom een hoes om de wipstoel van haar dochter heen. Dit werkte zo fijn dat ze de hoezen ging verkopen en dit groeide flink uit! Ukje werd in 2011 opgericht, inmiddels worden de hoezen in meer dan 10 landen verkocht. Wij willen het gezinsleven mooier en makkelijker maken. Zodat je tijd hebt voor elkaar. En kunt genieten. Hoe we dat doen? Mét onze hoezen en voetenzakken. Ze zijn:


Luxe - Zachte stoffen van dikke kwaliteit. Lekker comfortabel voor je kindje. Stijlvolle prints en een schone stoel. Geeft je een luxe en opgeruimd gevoel.

Praktisch - Je kindje mag lekker knoeien, het is zo weer schoon. Geen gedoe of lastige schoonmaakbeurten. Gewoon even de hoes in de was of een doekje er over, klaar is kees.

Duurzaam - Dit zit gewoon in onze genen. Dat komt omdat we zien hoe mooi mensen zijn, hoe mooi de aarde is. Dat willen we graag doorgeven aan de nieuwe generatie ukjes. Zo pakken wij dat aan:

Mensen

We helpen onze klanten in een bijzondere tijd van hun leven. We staan ze bij met raad en daad en steken ze graag een hart onder de riem.
We geven 1% van onze omzet aan het goede doel Compassion. Daardoor krijgen er nu 20 kinderen in Peru onderwijs, eten en gezondheidszorg. Onze droom? 3000 sponsorkinderen in 2030! Zodat zij een diploma halen, werk krijgen en hun kinderen een goede toekomst kunnen geven.
Onze naaisters krijgen een eerlijk loon. Wij bezoeken onze naaiateliers. Fairmade dus.

Aarde

Reuse! Geef je kindermeubeltjes een hoes. Daarmee voorkom je slijtage of knap je een 2e-hands exemplaar op.
Je kunt vanaf nu je gebruikte hoes retour sturen. Wij recyclen de katoendraden tot vilt. Van het vilt maken we nieuwe producten. Wil je jouw gebruikte Ukje hoes ook laten recyclen? Lees onderaan hoe je dat doet!
Onze verzendzakken zijn composteerbaar. Dat scheelt een heleboel plastic. Handig!
Wil je ook zo'n fijne hoes? Bestel je favoriete print! For Happy Families!

Groetjes van Team Ukje,

Amelie, Valerie en Sifra

Recyclen van je gebruikte hoes

Vind je het fijn als jouw gebruikte Ukje hoes wordt gerecycled? Stuur hem gewassen op naar: Ukje, Apolloweg 2-J, 8239DA Lelystad. Als je pakketje bij ons verwerkt is, ontvang je een korting van €5,- op een nieuwe hoes. Wat heel belangrijk is:

1. We kunnen alleen gewassen hoezen recyclen

2. Schrijf op je pakje: Reuse hoes. Dan weten we dat we hem mogen recyclen.

3. Voeg je naam, 06 en mailadres toe, dan ontvang je van ons een kortingscode.

Terug naar blog