For Happy Families

For Happy Families

Hopelijk ben je het nieuwe jaar goed begonnen! En ze zeggen dat het morgen Blue Monday is en met dit grijze weer voelt het misschien ook wel een beetje zo.

Toch besefte me ik van de week dat we in Nederland ook ontzettend mazzel hebben. Dat we in een land leven waar we het doorgaans goed hebben en veilig zijn. Donderdag heb ik een heel stuk kunnen schaatsen op de Oostvaardersplassen bij ons in Lelystad en toen viel me op hoe we als één grote familie samen op het ijs stonden. Het raakte me omdat er een soort samenhorigheid ontstond. Plezier en begrip naar elkaar. En dat is iets waar ikzelf altijd ontzettend gelukkig van word. 

En dat is ook de reden dat ik ooit Ukje ben gestart. Als jonge moeder wist ik hoe taai het kan zijn met kinderen. Hoeveel je als ouders aan het 'zorgen' bent en hoe dat soms uit je tenen moet komen.... Met de Ukje hoezen kan ik ouders een boel poetstijd besparen (90u per jaar!!) en is het niet zo vervelend als de kleine de stoel weer eens onder knoeit of spuugt. En voor de kleintjes is dat ook fijn! Want die kunnen gewoon lekker knoeien.

Ik vind het superleuk om te zien dat de Ukje hoezen gezinnen echt helpen om samen een leukere tijd te hebben. En daar komt ook onze missie vandaan: For Happy Families! Zelf heb ik afgelopen jaren 3 dochters gekregen en daar ben ik elke dag dankbaar voor. En voor alle duizenden gezinnen waar wij voor werken... we gaan er echt voor! En hopen dat jullie ook een Happy Family mogen hebben! Waar plezier met elkaar een liefdevolle plek vormt waar je samen van mag genieten....

Komend jaar willen we als Ukje een heleboel mooie nieuwe items aan de collectie toevoegen. Hoezen, kussens en accessoires waar het gezinsleven makkelijker en mooier van wordt.. dus houd Ukje in de gaten! ; ) 

 

 

Terug naar blog