Heb ik een Happy Family? My story..

Heb ik een Happy Family? My story..

Een fijne jeugd voor je kids.. hoe? .... Pffff! Wát een vraag!...

Leuk dat je deze Ukje Update weer leest! Hopelijk heb je een fijne week! Ik merk dat ik het het weekend altijd heerlijk vind om er met mijn meiden op uit te gaan. Ik heb 3 dochters en kan er echt van genieten om samen in huis te zijn of op stap en meer tijd samen te hebben.

En zoals je misschien wel eens gezien hebt is de missie van mijn bedrijf Ukje ‘For Happy Families’. Toen mijn oudste dochter geboren werd, ben ik Ukje begonnen omdat ik het heel leuk vond om met het naaien van hoezen het leven voor ouders wat makkelijker te maken. En daarmee voor kinderen leuker. Want relaxte ouders is goed voor kinderen : ) 

Een een Happy Family hebben wil waarschijnlijk iedereen. Een plek waar het warm is en je helemaal jezelf mag zijn. Met je leuke en minder leuke kanten. Gewoon omdat je gek bent op elkaar. Dat wil ik zó graag zijn voor mijn eigen kroost! Zelf kijk ik terug op een fijne jeugd en dat koester ik enorm. De deur stond altijd open en ik werd gestimuleerd op mijn eigen kunnen te vertrouwen en ergens voor te gaan. Een beetje ruggengraat te ontwikkelen zal ik maar zeggen.

Nu ik zelf kinderen heb, merk ik bij mijzelf heel vaak twijfel. Het voelt als een enorme verantwoordelijkheid dat ik hier 3 koters heb rondlopen die nu hun jeugd beleven. In mijn huis hun Happy Family hopen te vinden. En helaas loopt het leven niet altijd zoals je het gepland had. Drie jaar geleden liep mijn huwelijk stuk en voed ik mijn kinderen nu in co-ouderschap op. Daar zit ik dan met de missie van mijn bedrijf… For Happy Families.

Maarrrrr… met de jaren is het besef gekomen dat in welke gezinssamenstelling je ook leeft, je kunt in elke vorm een Happy Family kunt zijn. Want voor een Happy Family (dat kan zelfs een vriendengroep zijn!) heb je gewoon bepaalde normen nodig. Er voor elkaar zijn, elkaar 100% accepteren, jezelf beheersen, eerlijk zijn, elkaar aanmoedigen, verantwoordelijkheid nemen naar elkaar en voor elkaar, inleven in elkaar, jezelf in de ander verplaatsen… en natuurlijk plezier maken samen!

Ik vind bovenstaande heel erg belangrijk. En dit is ook hoe ik mijn kinderen opvoed. Een tijdje geleden las ik het boek ‘De Fontein’. Een aanrader als je kinderen grootbrengt! Het gaat over onze rol als ouders, maar ook over de rol die onze ouders gespeeld hebben in onze jeugd… de kernboodschap die ik er uit haalde is dat ik als moeder de verantwoordelijkheid heb voor mijn kinderen te zorgen. Dat kan ik het beste als ik mentaal en fysiek fit ben en in balans. Zodat mijn kinderen niet voor mij gaan zorgen. Maar ik voor hen. En zij straks voor hun kinderen. Als een fontein die van boven naar beneden stroomt.

En dat principe voel ik ook bij Ukje. We zijn een bedrijf met hoezen. Dat heb je vast gezien ; ) Maar wat mij het diepst motiveert is dat wij ouders kunnen helpen goed voor hun kinderen te zorgen. Omdat een hoes het leven gewoon wat makkelijker maakt. Een steuntje in de rug. En je dus meer tijd hebt voor plezier met je kroost. Het is maar iets kleins, maar op deze manier dragen wij heel graag bij aan duizenden Happy Families. En hopelijk groeit dat aantal nog veel verder! Ukje hoezen worden wereldwijd verkocht en je kunt nu dus ook je gebruikte Ukje hoes tweedekans verkopen in onze Facebook groep.

Ik wens je een mooie dag vol liefde en warmte! En fijne momenten met je hubbies!! En wij gaan weer nieuwe hoezen ontwikkelen. Heb je wensen op dat gebied of ideeën van producten die Ukje écht zou moeten maken? Reply gerust op deze mail! Dan gaan wij er mee aan de slag!

Liefs! Sifra.

Terug naar blog