stokke kussenset

Slim stylen met Michèle van @industrieelchique

Van tweedehands naar super hip in een hand omdraai

Een vierde kindje - Deze week vierden manlief en ik ons porseleinen jubileum. Alweer 20 jaar bij elkaar. Een jaar geleden mocht onze oudste zoon aankondigen dat hij en zijn broertjes nog een keertje grote broer zouden worden. Dit mocht hij doen op onze housewarming. Jeetje wat was hij trots zeg.

 Pimp up you furniture -Toen we nog een kindje wilden en we hier samen over spraken, had manlief wel een eis: we gaan niet weer bakken met geld uitgeven aan kinderwagens, bedjes, commodes ets. Die uitdaging wilde ik wel aangaan. Want hoe gaaf is het om van iets tweedehands iets super hips en gaafs te maken. Maar ja als je drie jongens hebt en de vierde is een meisje, dan wil je natuurlijk wel echt los gaan...… And so it is! Tijgerprintjes, jurkjes, stoere schoentjes, haar bandjes. Ja Lynn heeft het allemaal. Behalve...…..stoere hippe meubeltjes.  Hup aan de bak dus. 

 Ukje gaf de oplossing - Een tijdje geleden kwam ik in contact met Ukje. Zij zijn in 2011 begonnen met het maken van speciale hoezen voor om je wippertje, autostoel, kinderstoel, boxkleed etc. Je kunt het zo gek niet bedenken; met een hoes van Ukje kun je het pimpen.  De oprichtster van Ukje liep tegen hetzelfde aan als ik. Al gauw krijg je een allegaartje aan meubeltjes voor je kindje en vrij snel zijn de standaard hoezen verwassen. Van Ukje kreeg ik een super gave hoes voor om het wippertje van Lynn. Niet alleen ik was er direct verliefd op, ook manlief vindt inmiddels dat de meubeltjes van onze dochter wel wat (en ik citeer) "vrouwelijker" mogen. En deze pas ook nog eens super goed in ons interieur.

Maar hoe gaaf is deze hoes? Deze is ook van Ukje

Ik word hier zo blij van! Iemand die haar passie volgt en haar creativiteit deelt met vele anderen. Waarom? Omdat ze er zelf tegen aan liep en nu met haar team de meest gave dingen maakt. Petje af! En misschien nog wel het belangrijkste: onze Lynn is er heel blij mee!!!

Check ook de super gave hoezen voor de Stokke stoelverkleiner
https://www.ukje.nl/stokke-kinderstoel/

Of de prachtige voetenzakken
https://www.ukje.nl/voetenzak

Terug naar blog