babybjorn hoes

Goede ideeën vind je bij onze favoriete bloggers!

Wat er aan vooraf ging - De hoezen van Ukje komen 100% tot stand door onze volgers en klanten. Jullie vragen de prints en de modellen. Wij maken het. We vragen onze trouwste fans regelmatig wat ze van ons vinden. Wat denk je dat er afgelopen keer uit de bus kwam?? MINDER KEUS! Haha, dat had ik niet verwacht. We wilden juist voor elke outfit een passend printje. Geen probleem natuurlijk, dat maakt het kiezen makkelijker. Maar we hebben nog iets op bedacht om jullie te helpen.

BabyBjörn wipstoel hoesAdvies van experts - Het is zó lekker als je met iemand kunt meekijken die verstand van styling heeft. Dat je denkt: 'aha, zo had ik het zelf nooit bedacht'. Nou, dat hebben we voor jullie geregeld hoor!! We hebben onze favoriete style experts gevraagd om wat leuke tips te geven zodat je de juiste hoes kunt kiezen. Maar ook experts op het gebied van autostoeltjes, reizen, wonen- en werken met kinderen. Het komt hier aan bod! Doe er je voordeel mee.

Advies van jou - Ik zei het al. We maken het liefst wat onze klanten en fans van ons vragen. Dus heb jij een verzoekje? Voor een bepaalde print of model? Stuur even een mail naar service@ukje.nl of via Insta of Facebook. Dan gaan wij ermee aan de slag. Veel plezier met je nieuwe ideeën!
Terug naar blog