maxi cosi hoes

Sfeervol wonen in januari met producten van Ukje

En heb je je kerstboom opgeruimd? Tijd voor een frisse wind door het huis!

In de wintermaanden ben je veel binnen. Het is belangrijk dat je je dan kunt ontspannen. Hoe doe je dat? Wij geven je deze 3 tips!

 Tip 1. Style je huis

Zorg dat je meubels en accessoires bij elkaar passen. Dat straalt rust uit. Is iets versleten of kapot? Doe het weg! Ben je ergens op uitgekeken? Naar de kringloop ermee. Voor het finetunen van je kindermeubels ga je naar Ukje. Met de prachtige hoezencollectie past je kinderstoel perfect in je interieur! Ukje heeft kussens en newbornhoezen voor je Stokke TrippTrapp en voor je Cybex Lemo.

 Tip 2. Style je autostoeltjes

Je Maxi-Cosi gebruik je superveel. Hij staat ook veel in de woonkamer of de gang. Geef je Maxi-Cosi een mooie look met de Ukje hoezen. Kies voor tinten die je ook in je woonkamer hebt. Zo heb je een stijlvol geheel thuis én onderweg. De voetenzakken zijn van katoen. Uniek! Bij Ukje zijn we dol op katoen. Dit is veel comfortabeler voor je kindje dan synthetische materialen.

 Tip 3. Zorg voor frisse lucht

In de winter ben je snel verkouden. Buitenlucht voorkomt dat. Zorg dat je elke dag buiten in beweging bent. Goed voor de weerstand! Ook voor je kleintjes. Met de warme voetenzakken van katoen blijft je kleine lekker warm. Thuis is goede ventilatie heel belangrijk. En planten! Varens staan er om bekend dat ze de lucht bij je thuis zuiver houden.

Terug naar blog