Tegenwind

Tegenwind

Het is vandaag even een beetje een andere mail dan normaal. Afgelopen weken heb ik als pittig ervaren en ik dacht het is ook goed om daar over te schrijven. We kregen kort geleden het bericht dat al onze stoffen in vlammen waren opgegaan bij het naaiatelier waar we al 10 jaar mee samenwerken. 
We moesten veel klanten mailen dat hun order later kwam. De verslagenheid bij de eigenaresse van het naaiatelier was enorm. En bij mij natuurlijk ook. Al onze stoffen weg. Er lagen ook al Ukje hoezen te wachten op verzending. Alles was weg.
 
En ze zeggen wel eens dat een ongeluk nooit alleen komt. Een zieke vriendin en nog meer onverwachte gebeurtenissen... Ik schrijf hier over omdat de missie van mijn bedrijf Ukje 'For Happy Families' is. Maar afgelopen weken vond ik heel pittig. Het doet me denken aan vroeger. Ik woonde toen in Andijk en zat in Bovenkarspel op de middelbare school. Het waaide daar eigenlijk altijd. En vanzelfsprekend heb je dan heel vaak stevige tegenwind. Kilometers tegen de wind in trappen. Daar doen dit soort periodes mij echt aan denken. Nóg een stuk fietspad, nóg een stuk fietspad. Mijn fiets die amper vooruit kwam met aan de horizon de plek waar ik naar toe wilde: thuis. Mijn vertrouwde plek.
 
Ik denk dat we allemaal zulke pittige periodes hebben. Dat je gewoon naar huis wilt. Voor mij helpt mijn geloof me nu het meest. Het is een soort hoop/vertrouwen dat ik er niet alleen voor sta en ondanks alle tegenwind écht wel thuis kom. Een soort van steun dat ik ook deze periode doorkom. En misschien maak jij ook zo'n periode door. In dat geval mag je weten; ook hier kom je weer uit! Dat je de power krijgt om tegen de wind in te fietsen en straks weer lekker thuis bent. Zéker ook met kleine kinderen zul je dit gevoel regelmatig hebben. Slechte nachten, drukke dagen... het is niet allemaal makkelijk.
 
Helemaal niet verkeerd om ook de moeilijke momenten met elkaar te delen. Want samen kom je toch verder ; ) 
 
En dat heb ik ook bij Ukje gemerkt! Al onze leveranciers hebben in no-time nieuwe stoffen voor ons geregeld en het naaiatelier is al druk bezig om de pre-orders tóch zo snel mogelijk bij ons te hebben. We krijgen ze tussen half-eind juni binnen en daar zijn we natuurlijk superblij mee. Je kunt de pre-orders hier bekijken.
 
Verder ben ik bezig met nieuwe collecties én is er een hele leuke samenwerking onderweg. Daarover later natuurlijk meer! 
 
Een hele fijne dag gewenst!! En gewoon blijven trappen ; )
 
Liefs! Sifra
Terug naar blog