maxi cosi voetenzak

Voetenzak maxi cosi

Tijd voor een mooie maxi cosi voetenzak! De frisse maanden komen er aan. Dan ga je op zoek naar een maxi cosi zak. Hoe kies je nu de beste uit?

 1. Voetenzak baby en peuter Ukje

Bij Ukje hebben we zelf ook kleine kinderen. En wat we heel belangrijk vinden is biologisch katoen.

We werken hier zo veel mogelijk mee. Waarom? Het is beter voor de aarde en dus ook voor de nieuwe generatie ukjes. Daarnaast is de stof van fantastische kwaliteit. Katoen is een natuurproduct en geeft daarom precies de juiste warmte. Dat is het beste voor je kind.

Je vindt bij Ukje geen synthetische stoffen voor babies. Denk daarbij aan fleecestof of stoffen die er als een vachtje uitzien. Dit zijn polyester stoffen en maken je kind te warm wordt of rillerig.

Wij houden daar niet van en geven alle ukjes het liefst een katoenen voetenzak

2. Voetenzak Maxi Cosi en voetenzak Cybex

De baby voetenzak van Ukje is universeel. Je kunt ze daarom gebruiken voor elk autostoeltje. Denk aan de Maxi Cosi, Cybex Cloud Q/Z, BeSafe Izi Go, Joolz en Stokke stoeltjes. Dit geldt ook voor de buggy voetenzak. Je kunt ze op alle modellen gebruiken!

 

3. Stijl en print

Een voetenzak gaat wel een tijdje mee, daarom is het natuurlijk leuk om een toffe print uit te kiezen. Bekijk hier welke kleur jij het mooist vindt. Het is natuurlijk superleuk om een setje samen te stellen. Ook erg tof om deze cadeau te vragen voor je babyshower. Je kunt de voetenzak combineren met de bijpassende autostoelhoezen, zonnekapjes en gordelbeschermers. Zo kun je stijlvol over straat. Je kunt de voetenzak ook in de ligbak van de kinderwagen gebruiken.

4. Wafelstof, ribstof of luxe velours?

Je kunt bij Ukje kiezen uit 3 materialen. De buitenkant van de voetenzakken kan bestaan uit: wafelstof, ribstof of luxe velours. Wafelstof geeft een zachte sfeer, ribstof een wat stoerdere en velours superdeluxe. De velours voetenzakken zijn afgewerkt met gouden details.

 Neem snel een kijkje en bestel je favoriete voetenzakken.

Terug naar blog