Waterdicht

Waterdicht

Voor de nieuwe lezers... mijn naam is Sifra en in 2011 heb ik Ukje opgericht.

Ik had destijds een lelijke 3e-hands wipstoel en had die opgeknapt met een zelfgenaaide hoes. 

Met die hoes ging ik adverteren op Marktplaats en merkte ik hoeveel andere ouders ik blij kon maken. Zo tof! En nu vliegen de hoezen de hele wereld over en hebben we een kantoor in Lelystad en New York.

Van een beetje risico nemen ben ik dus niet vies, maar ik maak liever geen fouten die ik had kunnen voorkomen. Nee, echt een hekel aan haha. Het liefst maak ik zaken waterdicht

En dat hebben we ook voor jou als ouder gedaan! Voor de stoeltjes binnenshuis zoals de 4Moms, BabyBjörn en Newborn Stokke hebben we in onze hoezen namelijk een waterdichte laag toegevoegd. Geen hard plastic maar een zachte stof die niet doorlaat. Dat betekent dat bij kleine ongelukjes of grote spuitluiers, je stoel echt 100% vlekvrij blijft. Alle drap zit in de hoes en niet op je stoel. 

Voor de autostoeltjes hadden we dit ook graag gedaan, maar omdat babies veel meer zweten in de auto dan in huis houden we de voering van die hoezen lekker van katoen. Vochtabsorberend katoen. Comfort gaat altijd voor ; ) Wist je trouwens dat er 2 nieuwe wafelstofjes met Farm en Daisy print onderweg zijn? Bekijk ze hier alvast.

Terug naar blog